Hrana kroz život

Peta radionica Ocean znanja

Tvrtka Enzita d.o.o., u suradnji s partnerskom tvrtkom Zdrava hrana bez glutena j.d.o.o., provodi projekt „Hrana kroz život“/Jačanje kapaciteta društvenih poduzetnika – faza I. Projekt ima za cilj transformirati poslovanje Enzite d.o.o. u poslovanje prema društveno-poduzetničkim principima. Osim toga, projektne aktivnosti su namijenjene ciljnoj skupini oboljelih od celijakije i dijabetesa. 

U posljednjoj fazi projekta, održava se 10 informativnih radionica kojima je cilj predstavljanje društvenog poduzetništva i modela zdrave prehrane bez glutena i bez šećera. Peta u nizu radionica održana je 22.11.2022. u Enzita Kitchen studiju za zaposlenike Ocean znanja. Održano je informativno predavanje koje je predstavilo društveno poduzetništvo kao noviji koncept poslovanja u Hrvatskoj, a zatim i pravljenje i degustacija zdravih slastica uz informacije o dobrobiti namirnica za zdravlje i prevenciju raznih bolesti.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost poduzeća Enzita d.o.o.