Hrana kroz život

Poziv na informativnu radionicu na temu predstavljanja društvenog poduzetništva i modela zdrave prehrane

Tvrtka Enzita d.o.o. organizira u sklopu projekta UP.02.3.1.03. Hrana kroz život informativne radionice na temu predstavljanja društvenog poduzetništva i modela zdrave prehrane. Radionice su namijenjene mladima koji su zainteresirani za zdravu prehranu, osobama oboljele od šećerne bolesti, osobama oboljele od celijakije te predstavnicima organizacija civilnog društva koje aktivno rade sa navedenim marginaliziranim skupinama.

Radionice će se provesti u tri odvojena termina; 13., 14. i 15. lipnja 2022. godine s početkom u 08:00 sati u prostoru Enzita Kitchen Studia na Zagrebačkom Velesajmu, Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 14 a. Tijekom 90-minutne radionice sudionici će se upoznati sa definicijom društvenog poduzetništva, razlikom između društvenog i klasičnog poduzeća te primjerima dobre prakse u svijetu i Republici Hrvatskoj. Kao primjer dobre prakse predstavit će se projekt transformacije tvrtke Enzita d.o.o. u društveno poduzeće te će se provesti radionice zdrave prehrane na kojoj će se predstaviti bezglutenski recepti bazirani na prirodnim i nutritivnim namirnicama.

Zainteresirane sudionike molimo da se prijave preko linka
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMpP_Yu52WtgCkWN4bHPXNeCidqlm0NsP4J
wDlgq6CLPFFow/viewform
najkasnije do 6. lipnja 2022. godine. Napominjemo da je broj sudionika po radionici limitiran. U slučaju nemogućnosti dolaska na rezervirani termin radionice, molimo Vas da termin otkažete na mail projekt@enzita.hr.

Projekt „Hrana kroz život“ sufinanciran je kroz program Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu Europskog socijalnog fonda – Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza 1. Ukupna vrijednost projekta je 1.131.699,36 kn od kojih je 85 % sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15 % iz državnog proračuna RH.

Za više informacija slobodno na kontaktirajte na kontakt broj 095 2087 087 ili mail projekt@enzita.hr.