Hrana kroz život

Održana radionica za novozaposlene

7. ožujka 2022. godine u Enzita Kitchen Studiju održana je radionica na temu „Uporaba aparata, posuđa i namirnica kod osoba specifične prehrane“.


Radionica se odvijala od 10 do 13 sati i na njoj su sudjelovale tri novozaposlene osobe. Sastojala se od uvodnog predavanja s prezentacijom te praktičnog dijela. U praktičnom dijelu radionice novozaposleni su naučili rukovati aparatima poput blendera i multipraktika, koji se koriste u pripremi hrane. Upoznajući se s radom aparata, Polaznici su naučili kako pripremiti 11 zdravih recepata za osobe kojima je potrebna posebna prehrana, kao i poseban pristup posuđu radi izbjegavanja kontaminacije glutenom. Cilj radionice bio je educirati novozaposlene uporabi aparata i posuđa te namirnica namijenjenih osobama oboljelih od šećerne bolesti i celijakije.Radionica je održana kao dio aktivnosti u sklopu projekta „Hrana kroz život“ UP.02.3.1.03.0102., koji Enzita provodi u partnerstvu s Zdrava hrana bez glutena j.d.o.o.
Ovo je samo jedna u nizu radionica koje se planiraju održati kroz projekt, a na temelju ishoda veselimo se provođenju svih sljedećih projektnih aktivnosti.